Blogin kautta ääni kuuluviin

Asu­ka­syh­dis­tyk­sen hal­li­tuk­sen yl­lä­pi­tä­mä blogi, johon myös asukkaat voivat kir­joit­taa tekstejä.

Tällä sivustolla hallituksen jäsenet kirjoittavat esim. Härmälänrannan ajankohtaisista tapahtumista. Mutta, tarkoitus on myös saada jäsenistömme ääni kuuluviin.

Siispä, voit kertoa omia havaintojasi, toiveita, sattumuksia, melkein mitä vain hyvän maun rajoissa. Tarkistamme luonnollisesti kirjoitukset ennakkoon. Pidätämme myös oikeuden lyhentää kirjoituksia tai palautamme kirjoittajalle muokattavaksi.

Seuraavassa ohjeita tekstien lähettäjille.

• Kirjoituksen      maksimipituus on 150 sanaa (tämän ohjeen pituus on 182 sanaa)
  • Kirjoituksen      täytyy ainakin väljästi kohdistua Härmälänrantaan
  • Blogi      ei ole keskustelupalsta, joten kirjoitukseen ei kannata vastata
  • Kirjoitukset      eivät saa olla loukkaavia eikä kohdistua yksittäisen tai tunnistettavan      ryhmän toimintaan